dissabte, 11 de juny del 2011

Compromís dóna suport al STEPV en el seu congrés perquè continue treballant per un ensenyament "públic i de qualitat"

Enric Morera va participar ahir a l'XI Congrés del STEPV acompanyat també pel diputat de Compromís Juan Ponce. El portaveu de la coalició valencianista, progressista i ecologista ha desitjat als congressistes un bon cap de setmana de treball per a traure moltes propostes en positiu per a millorar la situació de l'ensenyament públic valencià, "en greu perill per culpa de les polítiques antisocials i de dretes del PP, que prefereix el fracàs escolar i també els barracons".

Segons Morera, "eixa situació se superarà fent fora del govern al PP i això és possible al 2015, fent una oposició constructiva i en positiu que vol canviar esta situació i això sols serà possible si anem junts els progressistes i els valencianistes, la gent que té un interés real de millorar la nostra societat".

El portaveu de Compromís ha estat acompanyat per Juan Ponce, diputat a Les Corts i regidor a Vilamarxant. Juan Ponce va ser agredit per la Policia Nacional als voltants de les Corts Valencianes el 9 de juny, mentres parlava amb els manifestants del 15M a l'eixida de la presa de possessió. Ponce ha rebut moltes mostres de suport i ha aprofitat també per a desmentir les paraules de la Delegada del Govern, qui ha donat la cara un dia després dels successos per a posar en evidència la versió del parlamentari atacat. Ponce ha recordat que va ser la policia la que va irrompre darrere de la tanca on estaven els manifestants "i començaren a colpejar a la gent sense més".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada